Saturday, July 25, 2009

Just A Joke

Razak pergi ke sebuah restoran kegemarannya dan memesan ayam panggang seekor..Beberapa minit kemudian pesanannya sampai... Tapi sedang dia menikmatinya makanannya.. pelayan yang lain menghampirinya dan berkata..

"Maaf, Encik... Itu sebenarnya pesanan lelaki yang ada di sana itu. Dan ini merupakan stok ayam terakhir yang kami ada... Maaf ya Encik."

Razak menoleh ke arah lelaki yang ditunjuk, ternyata badannya besar dan gagah.. lalu berkata,"Kerana terlanjur sudah makan sedikit..jadi ayam ini milik saya. lagi pun saya juga membayarnya."

Sementara si pelayan restoran nampak kebingungan, lelaki gagah tadi dengan wajah marah
sambil membawa pisau menghampiri Razak.

"Hai budak.. jangan sentuh lagi..!! Apapun yang akan engkau lakukan terhadap ayam itu akan aku lakukan juga terhadap engkau. Kalau kau potong kakinya, aku akan potong kaki engkau.
Kalau engkau potong perutnya, aku akan potong juga perutmu. Pendek cerita.. apapun yang engkau lakukan, akan aku lakukan juga pada engkau."

Razak terdiam beberapa minit.. lalu perlahan-lahan Dia mengangkat ayamnya, membawa ke mulutnya dan menjilat bontot ayam tersebut..

dipetik dari : http://anje-online.blogspot.com/

3 comments:

ameeza77 said...

kuang3, rasanyer big guy tuh wat tak hahahh

Kish said...

uiks, big guy ane long? hehu ... erkz, kerabu tu nampak yummi~! isk2, tetibe lak lapar... lambatnye ptg, nak g beli kue teow kawah!!!!!

Kish said...

erz alamak, tersalah box, terpost kat uncle nye coment, ha ha ha. tu la, tamak lg bukak banyak2 coment box, walla wei~!

p/s : sowi uncle ye :"> ha ha