Wednesday, June 24, 2009

*Teringat Masa Belajar *


Lagu ni kanteringat masa dok study dulu, member pak arab ajak aku tgk concert Santana besama kawan2 sekelas, siap lansing2 lagi. wakakakaka. Itu masa 12tahun lepas. hobby tgk concert tak ada dah sekarang.


video


4 comments:

Kish said...

yippi2 \:D/ (lansing2 gak ni melayan lagu uncle) ha ha ha, not bad gak uncle aji ni mase muda2 dolu ye, huhu. pssst2, abg naz ni mesti 2x10 ni, ngehe. jap2 nak try korek resia ngan along, :D

Naz said...

Am..
Power tahap 8 petala si Carlos tuh... dah berusia emas pun maintain jer. pokcik x pernah g konsert. tringin gak nak g atau tengok gigs..

Kish.. x payah la nak korek2 rahsia ngan Along tu. dia pun dah bnyk lupa kot. hehehe

Kish said...

he he he, mane leh lupe abg naz... skit nye beradik akak kan, huhuhu (ngimau kenangan lame jap, he he) hah~ ye ye la tu x pernh g... isk2 xleh caye. Abg naz ngan uncle tu da lebih kurang je = 10. :D

Naz said...

Kish... mcm2 la. mender2 yg lepas tu kita biarkan saja ia berlalu. skrg kita jln ke depan saja. kalau nampak batu, elak. pokcik ngan uncle apa yg lebih kurang? 2x5, 5x2.... 10... hehehe

mana tuan ghumah? sibuk banget yer??